MTD Simplu Construct              

 

           MTD SIMPLU CONSTRUCT S.R.L. are ca principal obiect  de activitate executia de structuri metalice , hale industriale, fatade din aluminiu tip perete cortina, placari cu etalbond, tamplarie din aluminiu si pvc, finisaje exterioare si interioare, automatizari si lucrari de instalatii.

                 Firma este certificata ISO 9001 si 14001.

          Dispunem de 73 de angajati, care deservesc atat partea de montaj, fiind impartiti  in   echipe de montaj specializate in fiecare tip de lucrare prezentat mai sus, precum si in personalul care lucreaza la baza de productie, localizata langa Slatina, jud. Olt in comuna Slatioara, care include o hala de productie in suprafata de 1200 mp, platforma betonata in suprafata de 580 mp si depozit de materiale.

          In baza de productie se executa tamplaria din PVC si aluminiu, casetele de etalbond, geamul termopan precum si confectiile metalice.

          Linia de productie tamplarie este echipata cu utilaje produse in Germania, de firma URBAN G.M.B.H. si ELUMATEC.

          Linia de productie structuri metalice are in dotare masini de debitat cu plasma, aparate de sudura tip MIG-MAG si clasice, masina debitat automata tip oxy, putand prelucra pana la 150 tone metal/luna; executam vopsitoria in camp electrostatic.

          Beneficiem de mijloace de transport proprii pentru produsele executate de noi.

          Suntem prelucratori autorizati TROCAL (pentru tamplarie PVC).

          Asiguram garantie si service postgarantie la lucrarile executate.

          Firma dispune de un colectiv tanar, calificat,cu dorinta de afirmare.

          In speranta unor viitoare colaborari, va rugam sa ne contactati.

X

Certificari ISO

Consultanta certificare ISO, elaborare dosar, obtinere certificare ISO
PageRank


Spune unui prieten


 Despre noi   Cine suntem  Dotari & Portofoliu   Dotari  Portofoliu   culori si furnituri   caracteristici   culori si furniruri   caracteristici   culori si furnituri   caracteristici   culori si furnituri   caracteristici  Contact   Contact   culori si furnituri   caracteristici   culori si furnituri   caracteristici  Calendar   Calendar