Noul este o traditie pentru Trocal. Acum Trocal prezinta ca alternativa a materiei prime propilena, prin Trocal Innonova PP.

Trocal Innonova PP reprezinta avantajele materialului plastic care nu contine metale grele si halogeni. Ca si PVC-ul nu contine styrolen. Materialul sintetic, propilena este produs pe scara mare industriala din 1957. Are o lunga durata de viata, are bune calitati mecanice, o ridicata durabilitate, stabilitate chimica si o performanta echilibrata a comportarii in timp.

Profilele pentru ferestre Trocal Innonova PP sunt usor de intretinut, prietenoase mediului si moderne.


Producerea sistemului modern cu garnitura de mijloc se face prin procedeul de coextrudate. Compozitia chimica ofera calitati mecanice optime ca: rezistenta la temperatura, la solicitari mecanice si rigiditate. Fata exterioara a profilului, din materiale de adaos speciale, asigura rezistenta la intemperii si stabilitatea culorii profilului.

Din 1990 in sudul Spaniei este testat un profil Trocal Innonova PP la intemperii, el fiind plasat in aer liber. Rezultatul: nici o decolorare a profilului.


Profilele au design clasic, cu ele putandu-se realiza diverse modele de ferestre. Ca urmare a cerintelor pietei, sistemul este realizat cu o grosime a profilului de 70 mm. Pe langa acestea dispune de margini rotunjite si supafete drepte si lucioase, ce pot fi usor curatate. Cu Trocal Innonova PP se pot obtine ferestre batante, oscilobatante, ferestre in mai multe canate cu montant si usi de balcon.


Trocal Innonova PP este perfect reciclabil, deci este prietenos mediului.


Cerceveaua si tocul sunt livrabile ca sistem cu 4 camere. In cazul renovarilor combinatia cu ferestrele Trocal Innonova 2000 este posibila, latimea lor fiind in concordanta.