62 mm latime;

 coeficient de transfer termic Uf (W/m2K)=1,6

*Uf reprezinta noul coeficient de transfer termic pentru profilele PVC calculat conform normativelor germane DIN EN ISO10077-1 / 2000.11.

**Uf a fost masurat conform incercarii EN 12412-2 / 2001.02.

 profile cu 2, 3 sau 4 camere;

 majoritatea profilelor pot avea garniturile coextrudate si sudabile;

 2 sau 3 garnituri (din care o garnitura de mijloc) de culoare neagra, gri, alba sau ocru;

 livrabil in alb PVC + 28 de culori (acryl coextrudate) la exterior si pe corp alb + 5 nuante imitatie de furnir pe ambele fete si pe corp brun;

 excelente calitati de izolare termica si fonica;

 se poate monta geam de la 5 la 62 mm grosime;

 se pot monta 3 (1 +2) foi de geam;

 armaturi de otel zincat sau aluminiu, cu grosimi diverse;

 armaturi prestantate pentru usi;

 garniturile de interior si exterior sunt perimetrale si neintrerupte la colturi; garnitura de mijloc este sudabila;

 toate elementele de feronerie au o prindere solida in armaturile existente;

 aspectul exterior este identic cu Trocal Confort, ceea ce permite folosirea ambelor sisteme in cadrul aceluiasi obiect;

 sistemul Innonova 2000 ofera spre prelucrare, zeci de tipuri de toc, zeci de tipuri de aripa, 8 tipuri de traversa si 8 tipuri de stulp, toate diferite, precum si nenumarate baghetesi sprosuricu garnitura coextrudata si diversificat colorata;

 o deosebita gama de cuplaje la toate unghiurile posibile, pervazuri, lambriuri, sipci de acoperire, lacrimare suprainaltari etc.


Ferestrele balansate realizate cu Trocal Elegance au aparut ca o solutie excelenta pentru ferestrele cu suprafete mari si cu o singura rama mobila. Prin avantajul montajelor optime sunt garantate necesitatile de ventilare si luminozitate. Datorita sistemului de garnituri perimetrale (la rama toc, la rama mobila, garnitura de mijloc) si datorita zavoarelor centrale, etanseitatea rosturilor, etanseitatea la precipitatii (inclusiv grupa C), precum si protectia fonica si termica sunt garantate.

Montajul se face numai in pozitie verticala.


In afara tocurilor, aripilor si traverselor Elegance exista si o larga varietate de baghete si sprosuri, toate cu garnituri de diferite culori, care pastreaza aceeasi linie rotunjita.

Sistemul Trocal Elegance poate fi livrat in alb PVC +28 de culori (acryl coextrudat la exterior si pe corp alb + 5 nuante imitatie furnir pe ambele fete si pe corp brun). Deasemenea toate celelalte particularitati ale sistemului Innonova 2000 sunt valabile si pentru Trocal Elegance.